Friday, September 30, 2011

~ Perkembangan FaTiN... ~

Assalammualaikum....


Selamat bertemu kembali.... Share lagi di sini... Wau lihatlah anak sedara Leenda... Makin hari makin bijak dia.... Comelkan... Cemburu dan jelos gak melihat kebahagiaan org lain... Melihat masing2 ada baby sudah... Leenda??? Entah bila akan merasa begini.... Merintih jiwa ini... Kalaulah Leenda jadi seperti salah seorang dari mereka kan seronokkk.... Mungkinkah ini adalah salah satu dugaan yang Leenda harusss hadapi.... Bukan mudah dalam usia skg hanya masa dan keadaan yang akan menentukan dimana hala tuju kehidupan leenda... Bukan senangkan..???

Apapun Leenda telah memohan dan biarlah ianya menentukan segalanya....

~D.N~

Saturday, September 24, 2011

~Hajat Baba Terlaksana..~

Assalammualaikum....

Syukur Alhamdullillah apa yang dihajat oleh baba telahpun segalanya selamat dan dipermudahkan... Selesai sudah kenduri di Teratak Bdr Sri D'sara.... Walaupun En.Chubby tak dapat hadir utk memeriahkan lagi suasana yg cukup happy, tapi leenda tetap okieyyyy... hahaha...

Macam biasalah Leenda ngan aktiviti merakam detik dan saat yang cukup akan menjadi sejarah dalam kehidupan yang akan datang... Paling syokkk Leenda suka 'klik' 'klik' adalah picca Amirul Aiman.... Siapa yang tengok kelincahan dan kenakalannya memang cukup sukak... Macam Leenda larrr... Tgk jer la Picca yang Leenda lampirkan bersama mesti korangpun cukup teruja.... heheheeeee...






Picca kat bawah ini lak yang sebelah kiri satu-satu kakak ipar yang 1 classs.... Manakala sebelah kanan lak tu kakak yang paling sulong dalam family kami...




Yang ini lak abg ipar gua... (Nazri namanyee).

Pasangan bahagia... Leenda suka sgt ngan pasang ini...

Seronok gilerrr timer ini... Happy sgt... :)

Friday, September 23, 2011

~ GF vs BFF ~


Assalammualaikum.....

Mahu jer Leen meraung sekuat-kuat hati ini... Tapi tak mampu Leen laungkan... Leen benar-benar terluka mmg sakit sangat-sangat... Inikah dikatakan Cinta & Sayang??? Kata maniskan lelaki sekarang dan hanya dibibir dia jew... Selepas apa yang dihajatinya dapat hati kita dilukai lagi... Penting sangat best friend dia sampaikan hari yang sepatutnya dia jumpa dan luangkan masa bersama Leen tak ditunaikan... Nampakkan yang Leen tak penting untuk dirinya...

Agaknya sampai bila diri ini rasa penting dalam kehidupannya??? Patutlah pagi tadi dia seolah-olah nak ajak Leen ke rumah kawan dia tapi sebenarnya dia nak berjupe teman baik perempuan dia yang selama ini menjadi org paling leen tak suka... Ajakkan Leen untuk keluar bersamapun dia tolak semahu-mahunya... Wahhhhhhhh sedihkan... Ini kes Gf vs BFF dia... Akhirnya dia memilih BFF dia dahulu.... Apa leh buat.... Yang pasti Leen merasa terluka... Seronoklah BFF dia sebab diorg mampu dah buat Leen menangis kali ini... Sebelum Leen wat de apa2pun terjadi... Tahniah wat mereka kerana menang berebut masa bersama leen ngan dia... Tepuk & ketawalah sepuas hati korang....

Ya... ALLAH swt... Andai haku mampu melakukan ini tidaklah haku memohon pada dirimu... Lupakan lah dia dalam kehidupan ku... Kau lenyapkan segala yang berkaitan dirinya dalam jiwaku... Kau hapuskan segala yang tersembunyi dalam hatiku... Semoga haku mampu meneruskan perjalananku tanpa dianya... AMIN......


Wat dirinya tak payah cari lah Leen okey n tak payah dah nak amik kisah dah....


Friday, September 16, 2011

~ Kembali Hangat.... ~



~ Assalammualaikum..... ~


Cerita panasssss!!! heheheheee.... Leenda kembali bersama Si Jejaka Melaya... Ahakssss.... Mungkin jodoh antara kami ini kuat kot... Malam tadi kami bertemu kembali heheheee... Sejak menjak ini kami asyik jer bertegang urat huhuhuuuu.... Entahlah nak kata tak SAYANG... Sayang sangat2... Tapi tu laaaa disebabkan peristiwa lama buatkan hubungan kami tak tentu hala... Apapun semoga hubungan kami akan berkekalan hingga akhir hayat... Amin...


SAYANG DIA <<<>>> WINDU DIA

** Leenda dah tak issu nak wat Si DIA sakit hati... errrrmmm....

**D.N.**

Thursday, September 15, 2011

~ Akhirnya Kehilangan...~


~Assalammualaikum...~

Setelah banyak kali berulang akhirnya pecah jua telur diatas tu..... Tak guna lagi nak menyesal sebab apa yang Leenda nak akhirnya tak menjadi... Akhirnya hubungan cuba leenda bina hancur atas desakkan Leenda sendiri.... Berderai seperti telur diatas... Dh tak boleh nak jadi sempurnakan seperti sebelum ini... Sangkaan Leenda selama ini Dia menyayangi diri Leenda sepenuh hati nya... Opsss Leenda lupa bahawa ramai lagi perempuan diluar sana... Apapun Leenda akan cuba lupakan dirinya.... Apapun tak boleh....


~**D.N.**~

Wednesday, September 14, 2011

3bulan Sudah~


~Assalammualaikum...~

Sedar tak sedar sudah habis 3 bulan Leenda berkhidmat untuk KPSB... Wahhh... Sungguh tak sangka dan tak pernah terasa bahagia berkerja disini... Kekawan di pejabatpun baik takde pun talam 2 or 3 muka.... Kerja laaa biasalah busy al-maklumlah department akaun... huuhuhuhu... Apapun tak boleh! Aaaararrrgggghhhhh..... Mentel sudah!

Picca di atas tulah picca semasa sambutan besday SITI... heheheee....

Apapun.... Apapun tak boleh laaaa.... kuang kuang kuanggggg....

~** D.N. **~

Monday, September 12, 2011

~ Kembali Semula...~

~ Assalammualaikum.... ~

Tiada yang perlu diceritakan perkara lepas yang pasti hari esok pasti akan muncul... Hari ini dengan lafaz BISMILLAH akan berkekalan selamanya BLOG ini 'SINLEEN'... Penuh tersurat dan tersirat yang tersimpan dalam reality kehidupan 'Leenda'... Kalaulah kehidupan reality boleh ditaip seperti BLOG ini mungkin mudah untuk meneruskan hari-hari yang akan datang... Apapun Leenda bersyukur sangat masih punya 'BABA & Mak'... Tempat Leenda bercerita luka yang dulu kembali terluka... Mungkin benar apa yang telah tercatat di garisan kehidupan leenda bahawa 'DIA' bukan milik Leenda...

Apapun Leenda kembali lagi ke sini untuk share... Mudah-mudahan Leenda punya waktu untuk meringankan jari jemari ini untuk berkongsi... Kongsi kongsi....

~** D.N. **~