Tuesday, March 22, 2011

Here We Goo ~Sarawak Cup 2011~

Assalammualaikum...
Lambaian Sarawak... Hehehee....

Syukur alhamdullillah Sinleen telah selamat tiba kembali ke semenanjung Malaysia... Tiada masalah yang berlaku semuanya berjalan lancar.. 4hari 3malam disana emmm tapi takde kesempatan nak berjalan2 sana sini... Sian sungguhkan... Sebenarnya takde pemandu pelancong dan kenangan disana tak mungkin Sinleen lupakan... 1001 rahsia yang ada disana... Sinleen rasa hapiiiii sgt berada disana... kalo lah masa boleh diputarkan alangkah menariknyerrrr....


Pegi Sinleen naik flight Airasia jam 8.20pagi dari LCCT terminal airport...

Ni tiket balik Sinleen dari Kuching ke KLIA terminal airport...

Pic ni lak yg menariknye waktu Sinleen + geng marshall lelain beratur nak masuk kapal terbang terpandanglah Sinleen kat poket seluar ada mamat ini.. Yang pasti bukan geng Marshall, di poketnye ada sebatang berus gigi... hehehehe.... tu tangan dok gatal amik pic tu...

** Mintak maaf eh kalo org baca blog ini adalah dirinya harap call sy k... Sy ingin berkenalan.. Ahaksss......**

P/s : ada pesanan dr seseorg wat seseorang...

Dia kata tolong sampaikan salam kerinduan wat insan bernama **if *har** ... (ehem2 lar tue) diharap cepat pulang ke Kuala Lumpur... Harap org yang dimaksudkan tu singgah lar blog Sinleen yang tak ramai peminat or follower... Ahakssss...... :P

End story sudahhhhhh~~

Sunday, March 20, 2011

Tahniah wat Kalian.....

Assalammualaikum....

Disini Sinleen kembali lagi... Kembali bercerita dan berkongsi story hapiii mahupun sad news... Ahaksss... Apapun Sharing is Caring... Caring lak become luver... Entah betul entah tidak.. Hisss no komen larr... hahahahaha....

Tahniah wat Adinda ku Adayah bt Shamsuddin yang telah selamat melahirkan baby gurl pada 15hb Mac 2011 Jam 1153am di Hospital Selayang... Semoga kelahiran baby ini akan menambahkan kebahagiaan dan akan membawa keceriaan di seluruh keluarga HJ Sham... Wat Baby Fatin, welcome our big family...

~Mac Eleven~

Tuesday, March 15, 2011

Far east movement feat. ryan tedder - rocketeer

Here we go, come with me,
There's a world out there that we should see,
Take my hand, close your eyes
With you right here, I'm a rocketeer

Let's fly, fly, fly, flyyy.
Up, up, here we go, go. [2x]
Let's fly, fly, fly, flyyy.
Up, up, here we go, go.
Where we stop nobody knows [knows],

Where we go we don't need roads [roads],
Where we stop nobody knows [knows],
To the stars if you really want it,
Got, got a jetpack with your name on it,
Above the clouds in the atmosphere [phere],
Just say the words and we outta here [outta here],
Hold my hand if you feelin' scared [scared],
We flyin' up, up outta here.

[Chorus]
Here we go, come with me,
There's a world out there that we should see,
Take my hand, close your eyes,
With you right here, I'm a rocketeer,

Let's fly, fly, fly, flyy.
Up, up here we go, go. [2x]
Let's fly, fly, fly, flyy.
Up, up here we go, go. [Here we go]
Where we stop nobody knows [knows],

Baby we can stay fly like a G6,
Shop the streets of Tokyo get your fly kicks,

Girl you always on my mind,
Got my head up in the sky,
And I'm never looking down feelin' priceless, yeah,
Where we at, only few have known
Go on the next level, Super Mario
I hope this works out, Cardio,
Til' then let's fly, Geronimo.

[Chorus]
Here we go, come with me,
There's a world out there that we should see,
Take my hand, close your eyes,
With you right here, I'm a rocketeer,

Let's fly, [Yo]
Nah I never been in space before,
But I never seen a face like yours,
You make me feel like I could touch the planets,
You want the moon, girl watch me grab it,
See I never seen the stars this close,
You got me stuck off the way you glow,
I'm like, oh, oh, oh, oh
I'm like, oh, oh, oh, oh,

[Chorus]
Here we go, Come with me,
There's a world out there that we should see,
Take my hand, close your eyes,
With you right here, I'm a rocketeer,
Let's fly, fly, fly, flyy.
Up, up here we go, go. [2x]
Let's fly, fly, fly, flyy.
Up, up here we go, go. [2x]
Where we stop nobody knows, knows, knows.


Far east movement feat. ryan tedder - rocketeer.mp3

Bukan Tak Mahu..........

Assalammualaikum....

Lama menyepi... Bukan kehendak hati tapi inilah keperluan ehehehehe... Bukan tak sayang tapi untuk kebaikkan hati n perasaan ini... Kalo diri sendiri tak jaga n tak sayang diri sendiri siapa lagi nak jaga... Macam yg sedang Sinleen lakukan sekarang ini... Masa dan keadaan jer yang tak mengizinkan Sinleen menaip dan berkongsi cerita Sinleen ngan kekawan semua... Windu sebenarnya Sinleen nak update story tapi bukan semua yang berlaku dalam hidup Sinleen harus dikongsikan... Apapun yang telah terjadi Sinleen sedang menerima dengan hati redha dan seikhlas mungkin untuk hadapi... heheheheee........... Apa saja yang Sinleen mengarut ini...

Ini dia membership Fitness 1st Sinleen... Ahakszzz....


Macam Sinleen katakan 'Kalau diri sendiri tak jaga kesihatan sendiri siapa lagi nak jaga...' Inilah aktiviti disebelah petang selepas habis berkerja... Memula tu berat gak lah kaki tangan Sinleen ini nak xbersenaman... Bila dah masuk 2minggu, alhamdullillah takde lagi paksa kaki n tangan... Maklumlah segala perubahan perlu mengambil masa sikit untuk menjadi biasa...

Terus terang Sinleen katakan yang Sinleen rasa gembira keadaan sekarang... Syukur alhamdullillah... Tuhan saja yang tahu perasaan Sinleen bila berada di Fitness 1st tu... Mari laaa kita reramai menjaga kesihatan tubuh badan kita sebelum terlewat... hehehe

pesanan dari SILEEN... ahakzzzz...........

Monday, March 14, 2011

Full House

Asslammualaikum...

XTVT semalam.... Ini dia aktiviti yang tak Sinleen plan... Otak giler + Mood yg menggong... hehehe.. Malam Sabtu minggu org lain dok kuar Sinleen lak Menghadap dvd ini Start Jam 12 lebih Sampai larrr kul 0500 am tu pong 2 DVD jer yang leh layanzz.. Ambik ko... Mujur xde aktiviti yang berat perlu Sinleen wat.. Hehehehe...

Pagi ahad minggu lak Baba kejutkan Sinleen ajak ke pasar tani kat area Sungai Buluh... Disebabkan tanda kasi tak terhingga Sinleen kerahkan tenaga untuk memenuhi permintaan yang tersayang... Habis jer menghabiskan duit utk keperluan harian Mak ajak beli bunga kertas sekitar Sungai Buluh... Ahakssszzz... Masak larrr... Mujurlah Sinleen tak makan makanan berat pagi tadi kalo tidak dah tentu mode sleepy... huhu... Selesai baham bunga dalam 5-6 pasu gak larr habis penuh lam kereta Sinleen... Tiba di rumah jam 11.40 am...


Niat nak mandi pastu sambung ZzZzZz... Selesai jer mandi Sinleen rasa sedar bugarrr... Niat ZzZzZ bertukar kepada niat membaham DVD lak... Layanz terus sambungan citer Full House... Sampai tak sedarkan diri... Hehehehe... Jam 17.43 pm baru sedar diri ini laparzzz giler.. huhuhu.. dengan selambarnyer Sinleen makan apa yang ada.... hehehehe....


<<>>

Hapi ending....