Wednesday, March 25, 2015

~|| throwback ||~



Bertemu lagi kita dalam acara kongsi cerita... Apalah yang Leenda mengarut ni.. hahaha... Ni kira kes nak buat cerita yang takde cerita lerrr... Update blog ni pun sebab adik Leenda kata apasal tak updated blog hihihi... Maknanya dia salah sorg pengikut tegar Leenda... Alhamdullillah... Ada juga pengikut walaupun adik sendiri... Terima kasih adik.. Luv u lebih sikit...


Dalam tak sedar dah sampai penghujung bulan Mac.. Wah cepat betul berlalu.. Leenda pun dah start kerja pada 16hb March hari tu... Alhamdullillah rezeki bersalin department Leenda bagi Jet stroller... Syukur sgt bukan semua org nak bagi.. Lagi2 lain bangsa... Dalam department Leenda semua cina termasuk bos Leenda.. Leenda jerk melayu.. Siapa sangka dan siapa yang boleh menduga... 




Perkembangan my Sweet Candy Crush (Baby Alya) tiada apa yg menarik cuma berat badan Alya naik tak banyak dari check up 1 month... Hanya 400 gram jerk.. Nurse yg check hari tu takpe asalkan BMI dia tak terlalu tinggi dan tak terlalu rendah... Maknanya normal.. Leenda sharekan picca Alya masa sebelum kena cucuk utk 2 month.. Kali ni En. Suami ada temankan.. Nasib baik lerr En, Suami ada kalau tidak payah Leenda sbb Alya poopoo.. Dah tu Leenda boleh lupa nak bawa wipetissue.. Haru jugak lerrr... Hihihihi...



Tomeiii kan mcm Leenda... Hikhikhikhik..




Ni pulak picca Alya ngan Pakcik botak.. kihkih... 
Picca ngan En. Suami lerrr... (Jgn marah ehh En. Suami...)


Salam Ukhwah
Leenda

1 comment:

cik tiqa said...

singgah n follow sini 57