Tuesday, February 11, 2014

Coratan hari itu..

Assalammualaikum....

Syukur alhamdullillah... Dalam haku xkeja adalaaa masa haku bawa baba pergi mandi kolam air panas... Seronok tgk baba beremdam lama giler...  Xramai hari ini sebab hari orang berkerja... Sebab tu xramai hehehe..


End story....

~N.D~

Monday, February 10, 2014

Bila taiko balik...

Assalammualaikum... Mood pagi ini dengan batuk yg tak sudah... Huhuhu... Nak katanya sejuk, badan ni dh serupa berpeluh bagai... Bila malam sebelum beradu tak sah kalau tak mandi... Pas mandi baru lerrr sedap nak tido... Kat rumah ini kalaulah ada air corn mmg tak yah mandi memalam ini... Sah-sah tekan 'on' jerk pastu landing tido... Tapi peliknya En suami kalau tido badannya rasa sejuk jerk berbanding ngan Leenda... Huhuhuhu... Panas siap berpeluh bagai....

Pagi ini pas En suami gi kerja... Mcm biasa aktiviti harian suri rumah... Membasuh, mengemas, segala bagai... Sempat lak tgk si dudu taiko balik makan... Gamaknya dia tgk ada pendatang lain join skali dia tunjuk belang... Huhuhu... Abis lerrr dia mengaaumm depan rumah... Hiss hiss taiko dudu seminggu balik sebulan hilang... Tak kisah laaa dudu asalkan ko sihat dan tak buat hal kat luar tu...
Klaaa nanti sambung lagi....

 ~N.D~


Sunday, February 9, 2014

Rindu emak...

Assalammualaikum....
Dua tiga hari ini badan xberapa nk sihat... Siang berpeluh sakan macam berlari tak igt dunia... Tapi bila malam muncul, habis batuk badan panas giler nak katanya demam tak jugakkk sebab badan rasa sihat jerk tapi suhu badan tetiba naik... Ermmm... Mgkin cuaca kemarau kot...

Menu hari ini ada ayam masak berempah belasah Dan sambal goreng tempe chef din punya idea...
Semalam jupe Arwah Mak... Rindu sangat ngan Arwah Mak... Kalaulah Arwah masih ada kan best leh bawak Arwah jejalan... Heheheee