Saturday, December 14, 2013

Berjalan2 Menonton Wayang... 141213


Syukur Alhamdullillah.... Akhirnya dapat gak Leenda menonton citer ni.. Tak sangka En Suami tetiba jerk ajak menonton wayang pas lunch tghari tadi.. Apa lagi Leenda terus bersiap-siap pas solat Zohor untuk jalan2 menonton wayang... Siapa sangkakan mood En. Suami hari ini lain dari yang lain... 

Kami gerak dari rumah jam 2.00 petang lebih sampai kat KLCC jam 4.05 petang cari punya cari parking dapat dekat dengan life.. Alhamdullillah lagi sebab dipermudahkan segalanya.... Terus ke panggung wayang tengok citer yang Leenda nak tengok.. En Suami suh buat pilihan... Syokkk rasanya.. Pilihan Leenda adalah citer Movie 'THE HOBBIT 2 -  The Desolation Of Smaug'.. 

  

 


Citer movie ini tentulah best sebab dah lama kot Leenda ternanti-nanti movie dia keluar siap bising-bisong ngan en suami suh download citer ini... Alih2 Khamis kuar movie ini, hari ini dapat tengok movie ini... Yeahhhh.... Jiwa happy sangat... Thx sayang... Nanti sambungan citer ini kita follow eh.... Hug3x


Akhir sekali Salam Kasih sayang & Ukhwah
~Leenda~

N.D

No comments: