Sunday, May 12, 2013

Kini Kembaliiiiiii.......

Assalammualaikummm....

Rindu saat bercuti di tepi pantai... Kalau dulu single memang tak fikirpun pasal orang lain.. Just booking room, tiba masa packing barang... Sok drive all the way pergi tempat dituju... Tak perlu berteman, cukup sekadar seorang diripun boleh bercuti tanpa gangguan... Kalau sekarang takde planning apa-apapun.. Stress adalah duduk kat rumah hadap laptop tak pun tv.. Itu jer aktiviti mingguan...

Set minda balik... Tak kira tahun ini haku nak gi bercuti gak... Kena saving balik, sejak menikah ni duit saving banyak habis kat wedding... Pasni nak jadi apa jadi ler... Diet plus saving for holiday... InsyAllah.. Mudah-mudahan dipermudahkan... AMIN...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
This morning ada perkara yang sangat haku tak ingin berlaku terjadi juga... Demmnnn... Bosan diperlakukan begitu, agaknya memang tak layak kot haku dapat perhatian dari dirinya... Umpama dunia nya hanya ada TV plus laptop jerk... Haku di mana agaknya eh??? Benar-benar disingkarkan dari ruang cutinya... Siapa eh yang berubah?? Haku ker yang terlalu manja atau sebaliknya..?? Ermm... Entahlah kekadang tertanya susah sangat ke melayan sikap manja ku ini..?? Weekend waktu untuk kau dan haku tapi waktu jaganya untuk tv n laptopnya... 

Diriku sekarang memang memerlukan bercuti..... iye bercuti rehatkan minda plus rohani n jasad yang penuh ngan keletihan kepenatan.... Klaaa cukup sampai disini, jom layan video clip yg Leenda selalu layan.... Tapi sebelum tu Leenda sempat buka akaun FB anak buah Leenda (Along Faris)... Dapatlah tengok perkembangan mereka.... (~_^)



~N.D~

No comments: