Wednesday, May 8, 2013

Kejadian hari ini....

Assalammualaikum....

Pagi ini bangun jerk mood malas dh ada tambah pulak ngan En. Suami pun turut malas nak gi kerja... Selamat kelaut mood kerja hari ini... Tapi yg kelakarnya En. Suami dh siap keluar ke tenggiling kesayangan dia dah.. Dah buka kunci kat pagar rumah tetiba boleh kunci balik dan terus memerut dalam bilik air... Sedang siap-siap kat dalam bilik atas tetiba En. Suami kata dia malas nak gi kerja... Dan dia siap sms bos dia yang dia tak masuk opis kerna tak sihat... Bila haku nak join skali tapi En. Suami tak bagi join skali ngan dia.. Ahhh... Tension gua...

Tengahari jam 12.30pm minta kuar awal ngan En.Bob (Boss Leenda lerr) nak gi bawak org yang tak berapa nak sihat tu gi amik mc.. Padahal sihat walafiat jerk... En. Suami mmg mcm tu... Dtg bulan malas dia, jadi la mcm tu.. heheheheee... Kat opis kerja tak berapa nak happy sebab jiran belakang Leenda tak datang.. Dia cuti bawa Husben dia gi hospital ambil darah.. Agak membosankan... Macam biasa kerja Leenda hari ini check balance account, call supplier, prepay cheq supplier, update PO summary, update All Order, update cheq log dan sewaktu ngan dia... Kalau nak senarai memang letih ler jemari Leenda.. Hehehehe...

Petang tepat jam 5.30pm dah start enjin kereta nak balik tapi sangkut kat Bukit Sri Kembangan tu sebab Abg2 polis trafik takde... Wahhh... Dekat 1/2jam jugak lah kat citu.. Sampai2 kat rumah nampak lak En.Suami dok jadi pak guard kat pagar dok berborak-borak ngan kawan dia.. Siap Leenda parking kereta terus hadap TV.. Ngan tak mandi heheheee... Sampai laaa ini.. Ahakss... Opsssiii lupa skg time cuti2 malaysia... Heheheheee... Dinner takde sebab En. Suami dah makan dah... Langsung tak tinggalkan untuk Leenda.. NASIBBBB....

Hari ini xberapa nak okie...

~N.D~

No comments: