Monday, August 20, 2012

Kisah Raya....

Salam Aidilfitri buat semua.... 

Syukur alhamdullillah hari ini Leenda free kan diri updatekan story raya... Lama benor Leenda tak update blog ini... Bukan kerana malas tapi disebabkan network dalam kata lain line internet susah nak ada kalo di dalam rumah... Nie pun connection melalui blackberry... itupun slow tul... Apapun Leenda cuba yang terbaik utk cuba update lagi kalo keadaan internet mengizinkan insyallah....


 ini adalah picca Leenda yang terlatest sekali... nampak berisikan.. but apa yang penting Leenda sihat... (Alhamdullillah)


Seperti azali lagi 1st raya kita akan bermaaf-maafan sesama family, adik beradik, sahabat dekat mahupun jauh dan juga pada sanak saudara... Leenda dengan rasa rendah hati, ikhlas dari jiwa ingin memohan maaf diatas kesalahan, tutur kata yang pernah leenda lafazkan, tingkah laku sepanjang Leenda Blogger... Semoga Allah swt akan mengampuni segala dosa-dosa yang pernah kita lakuan... insyallah...


Inilah Baba Leenda.... (Hj. Shamsuddin)


Ini lak Mak Leenda (Puan Zainon)

Tahun ini merupakan tahun terakhir kot (insyallah) beraya dengan Mak n Baba sebagai anak dara mereka.. Next year dah menjadi isteri or wife kepada En. Chubby... Rasa sedih sebenarnya bila Leenda memikirkannya.. Bukan tak balik raya next year tapi korang tahukan betapa beza antara raya single ngan sudah berkeluarga... Apapun insyallah selagi umur masih panjang Leenda tetap pulang beraya bersama keluarga... Mudah-mudahan Allah swt panjang usia Mak n Baba dan usia Leenda agar kami akan bertemu merayai bersama tahun hadapan... AMIN....

Dalam kekecohan beraya sempat jugak laaa Leenda take picca family yang sempat Leenda amik... Yang mana Leenda tak sempat nak post or amik tu faham2 sendiri eh... Mgkin sebab Leenda tak sempat atau korang sibuk makan atau korang sendiri yang tak balik beraya kat umah mak... heheheeee


Picca diatas adalah Family Kak Lang...


Yang ini lak Family Abg Andak


Manakala yg ini Family Kak Teh... 


Yg atas ni Family Dik Cik...



Picca atas ini Picca Aqil Arfan ngan Kak Andak...


Picca yg comel & gedik ini adalah Amirul aiman... byk ragammmm...


Yang ini sepupu papat (Maisara & Amirul) 


Ni lak gambar baby baru Kak Teh (kalo tak silap dengar ler nama dia Nur Aisyah) 


Apapun story utk raya kali ini tak beberapa nak ada... Insyallah Leenda akan story lagi... Pasal En. Chubby lak next story eh... Apapun Leenda ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir n batin...

~N.D~

No comments: