Monday, August 27, 2012

~Berlalu pergi~

Hooolllaaaaa......

Selamat kembali berkerja semulaaaaa.... Mood malas 'ON' dah dari pagi tadi tapi gagahkan jugak lar gi opis sebab pk kan amanah yang diberikan.. Syukur hari ini masih boleh menjalankan amanah yg diberikan walau taklah seikhlas manapun... :(

This morning ada terima panggilan yang tak diingini dari perempuan bernama 'ASLINA AKSAN'... Yang menariknya perempuan ini macam meroyan semacam jerkk.. Nak kata kena jatuh talak 3 tak pernah bernikah yang buat Leenda tak leh BLA ngan sikap dia ni, sesuka hati dia jerk nak panggil kita perempuan inilah perempuan itulah... Hanya disebabkan Leenda ini masih berkawan baik ngan insan, suami, bapak  yang bernama 'Azman Bin Kassim'... Abg Man ini adalah orang yang sangat baik hati pernah membantu Leenda bila Leenda pernah down dulu... Nasib baiklah insan seperti Abg Man sudi membantu Leenda bila time tu Leenda betul2 takde siapa nak membantu... Masa tu En. Chubby lom muncul lagi dalam kehidupan Leenda.. heheheeee....

'Aslina' ini dikatakan xgf kot pada Abg Man ini... Menurut Abg Man, Aslina ini ada sakit mental pas break off ngan dia... Sebab tu Aslina ini suka suki melakukan apa saja yg boleh buat org yang rapat ngan Abg Man ini jadi ganggu mental dengan sikap yang tak berapa nak okie... Bukan setakat Leenda jer yg diganggu tapi Wife Abg Man pun turut menjadi ganggu mental dari Aslina ini.... Agaknya Aslina meroyan kot.. heheheee..

Apapun buat INSAN bernama Aslina seperti diatas sudah2lah mengganggu ketenangan org lain... Bukankah lebih baik kalau Aslina tu buat sesuatu yang lebih baik dan teruskan hidup ngan BF baru seperti mana Abang Man bgtahu Leenda... Semoga perhubungan kalian sampai ke akhir hayat... Amin.. 


Picca ini dipinjam dari FB friend... Jgn marah eh apak... 

~ND~ 98day more ago....

1 comment:

Anonymous said...

saya jumpa blog ni secara tak sengaja. rupanya betina aslina aksan ni memang hobinya mengganggu orang. dia goda suami saya dan ajak bersama sedangkan dia tau suami saya sudah berpunya! betina garik. gatal dan miang. hatap cepat dpt hidayah, jangan ganggu hidup orang! saya maafkan dia dan harap dia berubah.