Tuesday, January 3, 2012

Aksi Maisara.......

Assalammualaikum........

Wahhhh try to update lagi.... Syukur alhamdullillah kita bersua lagi untuk sama-sama shared cerita... Kali ini citer pasal ' Si Comel Maisara'... Leenda suka amik picca kanak2 sebab apa yang mereka lakukan semuanya sepontan berlaku tak perlu dipaksa ataupun disuruh, lagi-lagi mereka ini pandai bergaya dengan sendirinya... Macam Maisara ini walaupun agak tak dengar kata org dewasa tapi dia tetap comel...

Picca ini diambil semasa Keluarga Adik Bongsu Leenda dtg bersama Keluarga Mertua serta ipar duai dia sekali turut join... Ermmm.... Yang menariknya 'BABA' jugak yang keluarga Ongkos untuk membayar Makan Malam tersebut... Nasib baik lah Baba baru keluarkan Bonus dia... Semoga Tuhan melimpahi dan menambah rezeki Baba...Amin... (Thx Baba, pewutpun dah padat... hehehehe)


Sungguh tidak Leenda sangka begitu cepat betul masa berlalu... Sekarang Maisara dah berusia 3tahun (2012).. Cuma Leenda jer belum tiba lagi Jodoh & untuk mendapat Baby lagi... huhuhu.... Lihatlah Picca Maisara... Pandaikan dia bergaya???


Mcm mana tak nakal... Tgk tu sampai atas meja dia duduk... Padahal baby chair dah ada... Hissss Maisara nie.... Nak kena babab nieee....



Wajah dia tak ubah macam ibu dia masih kecik2 dulu... Fesyen rambut dia sebijik... Cuma kenakalan dia tak sama.... Sebab masa ibu dia kecik, banyak pemdiam n tak selasak ini...

Anyway semoga Maisara ini menjadi seorang kakak  n anak yang baik... Mudah2an amin.... 

No comments: