Monday, December 5, 2011

Dia dihatiiiii........ hurmmm...

Assalammualaikum.....

Hoooolaaaa.... Lama giler tak update Blog ini, bukan busy tapi disebab takde connection... uwaaaa... lama tul tak dapat nak berfoya-foya dan bercumbu cumbu ngan laptop ini... huhuhu... Apapun ini adalah citer terbaru Leenda bersama yang tercayang... Syukur Alhamdullillah ini percutian selama ini Leenda & En. Chubby ini akhirnya menjadi jua... Punyalah lama plan ini dibuat & tiba waktu masanya kami menjayakan plan ini.... Ini adalah hadiah buat En. Chubby tersayang... Memang telah sekian lama leenda ngan En. Chubby ini plan untuk semua ini...

Semakin hari semakin baik hubungan kami... Dan rasa dihati ini amatlah indah & bahagia sekali.. Sukar untuk leenda jelaskan tentang rahsia dihati ini & bagi yang memahaminya akan tahu segala rahsia hati ini.... Kalau boleh Leenda & En. Chubby ini tak mau pulang ke Bandar Kuala Lumpur ini yang penuh dengan bangunan disekeliling kami... Mahu saja kami berkampung disini tempat yang penuh 1001 rasa & rahsia disini... Apapun insyallah kami akan kembali jua ke sini suatu masa nanti.... Mudah2an umur kami dipanjangkan... Insyallah...

Mesti korang bertanya-tanyakan kat mana lak picca ini diambil?
Jawapannya di pantai timur iaitu Pantai Cherating...... Sungguh Leenda & En. Chubby rasa tenang & happy sgt2 sebab tiada gangguan sepanjang kami berada disini... Kami banyak luangkan masa bersama dan sentiasa berada dekat....

Picca kat atas tu picca yg akan membuat Leenda sentiasa tersenyum... Seronok tol saat ini sebab En. Chubby terpaksa menjadi model tak secara rasmi laaaa untuk Leenda Klik.. Klikk... & Klikk... hahahaaa Nasib malang laaa En. Chubby... Apapun Leenda Sayang En. Chubby... Aaaauuummm...

Ni dia Possing yang tak berapa laku dipasaran.. Hahahahaaaa.... Apapun boleh laaaa... :))

Apa yg ada disini akan menjadi kenangan yang paling terindah... Leenda amat menyayangi En. Chubby... Semoga kalian semua mendoakan kebahagian kami untuk hari ini, esok dan untuk hari akan datang... Mudah-mudahan jodoh kami kekal selamanya... Amin..

Luv u EN. CHUBBY...


~Happy Ending~

No comments: