Thursday, June 30, 2011

Sebulan Sudah~~


~Assalamualaikum wbt~

Kembali cerita lagi... Ermmm... Hari ini dah pon masuk 30hb June... So maknanyer hari ini merupakan hari yang terakhir untuk bulan 6 dan hari ini jugak hari terakhir wat antara pertengahan tahun.. Kejap jer masa berlalu.. Tahu-tahu jer Fina dah hampir Sebulan berkhidmat disyarikat Kumpulan Protection Sdn. Bhd. Sebagai Pembantu Kerani Kewangan... Syukur Alhamdullillah Fina dapat sesuaikan keadaan walaupun bidang kerja Fina sebelum ini tak banyak persamaan dengan kerja Fina yang baru ini... Kalau nak ceritakan apa yang berlaku ttg fina sekarang ini banyak juga dugaan yang fina hadapinya.. Nak ngan tak nak Fina kena akui bahawa hubungan kami telah berakhirrr.... Mungkin telah tersurat bahawa Fina telah kehilangan Cinta Fina yang selama ini Fina bajainyaa dengan penuh kasih dan sayang.. Takde siapa yang mengduga dia berubah hati begitu cepat sekali.. Apapun Fina mendoakan hubungan mereka akan berkekalan hingga ke jinjang pelamin...... amin...

Now Fina single kembali... Hubungan Fina hanya boleh bertahan 2bulan jerr... Wahhhh!!!!! Pecah rekodddd... Dalam sejarah dalam kehidupan Fina inilah 1st time terjadi.. Nak bangga leh tak? hehehehe... Kerja Gila.... hahahah... Mungkin dah tersurat yang telah ditetapkan dalam kehidupan Fina bergini... Yang penting Fina telah dapat terima apa yang berlaku... Syukur Alhamdullillah Fina okieyyyyy.... Hati yg touching heart tu dah kembali pulih walaupun bukan 100%... Sekurang-kurangnya Fina sedar bahawa sayang n cinta pada manusia tiada yang kekal abadi... Melainkan kasih, sayang n cinta pada yang 1 ( ALLAH SWT ).... Fina terleka dengan bukan milik Fina... Mudah2an Fina dapat kembali pada landasan yang betul.... amin..

*************
.....cerita ku lagiii.....

No comments: