Tuesday, June 7, 2011

Next Request.... ~_~

~Assalamualaikum wbt~

Kembali bercerita... Hari ini Fina ada perkabaran yang sedih tapi buat masa ini Fina tak rasa nak berkongsi lagi... Insyallah kalau Fina dah bersedia untuk bercerita akan Fina cerita segalanya... Tunggu erk.. Masanya akan tiba jua... Cerita hari ini kat opis hari ini agak sibuk sikit al-maklumlah Finakan Accounts Assistant (amik ko jawatan fina) faham-faham jer lah kalau kerja kat Account Dept. dah tentu selalu busy... Tapi Fina bersyukur sangat kerana Fina dapat pengalaman baru di tempat kerja baru.. Lagi 1 Fina happy sangat2... Itu yang penting bila berkerja sesuatu tempat... betul tak kekawan...? hehehheeee

New Request untuk tahun ini... tetttttttttt~ hehheheheeee

Nie diaaaa...



Ni semua kes sebab bershopping sakan ngan Kak Teh tempoh hari... Dh teruja giler ngan kasut ini... uwaaaaa... minat gilerrr... Sabar2 Parkson tu tak gi mana-mana... Insyallah ada rezeki Fina akan rembat kasut ini.. Harap2 ada lagi larrr... Ahakssss..... :P


##########
~Happy Ending~

No comments: