Wednesday, June 15, 2011

Cuba bertahan.... Insyallah...

~Assalamualaikum wbt~

Tak terduga semuanya dah berlalu semiggu lalu... Sedih + sayu hati ini... Perasaan ini masih begitu dan sedang mengubati luka yang ditinggalkan dihati ini... Apapun Fina bersyukur sebab kerjaya Fina sebagai Asst. Account ini telah membusykan diri Fina dan dapat Fina lupakan perkara yang sering wat Fina touching... heheheee... Touching ker???? No komen lah...

KUMPULAN PROTECTION SDN.BHD. <--- (Clik disini)

Itulah syarikat tempat Fina mencari rezeki.. Tak sangka lak sungguh mudah Fina dapat ganti kerja yang paling dekat sgt dari rumah Fina... Alhamdullillah... Mudah2an Fina akan kekal lama disitu... Amin.. Office mate pong okie sangat... Ms. Chin nama dia, good mate dan tak lama lagi dia nak bersalin anak yang sulung.. Fina dah dapat rasakan tekanan bila Ms. Chin cuti 2bulan.. Maknanya penghujung bulan pose kot Ms. Chin baru start kerja... huhuhu... Redha jer larrr... Our Head lak Ms. Teng.. Setakat ini takde maki hamun yg dikeluarkan dr mulutnya tapi dia suka bg kerja yang banyak2 kali Fina kena wat.. Padahal Ms. Teng ini boleh bagi kerja tu serentak... Macam nak prepay payment cek supplier, pagi Fina dah key in to sistem n tengahari Fina dah siapkan semuanya alih2 petang Ms. Teng bagi yang lain lak suruh prepay cek utk supplier lain lak.. huhuhu... Ms. Chin kata our head ini mmg suka wat kerja mcm tu... Bikin susah bak kata Ms. Chin... Fina apa lagi yang boleh buat senyum jer larrr... heheheheeee.... :')


Picca lama lol



Apapun nanti kita sembung lagi erk... Fina nak berehat n nak kumpul tenaga tuk kerja esok...
Assalammualaikum... Sayonara frenzzz... Lap u all... :)

********
...End Story...
~Cerita Alya Surfina~

No comments: