Friday, May 6, 2011

Wan Fatin Nadhirah

~assalamualaikum wbt~

Salam Terjah kembali...

Wah!! sudah motel laaa Fatin... Baru 2minggu dia + mama & papa dier pulang ke kampung tok wan dier di Kelantan... Pagi tadi Sinleen sempat mencuri dier jap baru lari masuk bilik Sinleen sambil ambik picca dier.. Disebabkan terlalu sibuk tadi tak sempat nak mencerita kisah Fatin ni... Termasuk Fatin anak buah Sinleen semuanya dah ada 14 org tentera... Woot... Woot.. Tentera ker??? hahahahaaa.. Kalau semua adik beradik Sinleen berkumpul di rumah Mak, riuh sebandar.... Mesti korang tertanyakan dan yang mana baru mengenali Sinleen mesti nak berkenalan lebih lanjutkan... Okieee Sinleen coretkan serba sedikit lerrr...

Sinleen anak yang ke -6 dari pada 8org adik beradik... Ada 2 lelaki dan 6 perempuan... Semuanya dah berumah tangga cuma Jodoh Sinleen jer lambat sikit.. huhuhu... Kak Long Sinleen ada seorg jer anak ( Takde rezeki lebih).. Manakala Abg Ngah Sinleen mempunyai 3org cahaya mata tetapi seorg meninggal dunia (Klik SINI).. Kak Lang lak memiliki 3org begitu jugak Abg Andak n Kak Teh masing-masing 3org... Manakala 2 orang adik Sinleen Acik baru jer seorang (Picca bawah tu baby dier lar) dan Adik Cu seorang gak tetapi coming Ogos ni tambah seorang lagi... uittt ramaikan tentera Sinleen....


WAN FATIN NADHIRAH....

Sinleen?? Insyallah... Doakan lah hubungan Sinleen n 'Alif' ini berkekalan.. Agak kami disatukan dan akan mempunyai cahaya kasih antara kami... Amin... ( sedih sebenarnya hati ini sebab Sinleen seorg jer belum ketemuan jodohnya... uwaaaa)


Layanzzz.....

***************

4 comments:

EYFAalias said...

salam kenal. comelnya baby tuuuu :D

kalau sudi, jemput singgah sini http://eyfaaliasstory.blogspot.com/

en solo said...

tembamnye...

SiNLeEn said...

salam perkenalan dan persahabat... thx eyfa... :)

will visit now..!!!

SiNLeEn said...

solo... tau takpe... nie baru sebulan lebih... huhuhu