Monday, May 9, 2011

Teddy ku...... huhuhu

~assalamualaikum wbt~

Salam terjah kembali lagi.... Ini Story agak sedih sikit larrr... Semalam petang pas majlis makan-makan kat rumah mak dalam jam 6ptg Sinleen send Family Abg Andak balik ke Pinggiran Batu Caves, Selayang... Selepas hantar diorang, tiba dirumah ada story yang wat Sinleen terdiam sebentar... Uwaaaa... Sayu jap hati ini... Korang lihat larrr apa yg telah terjadi dengan anak patung Sinleen... Habissss sudah dicabuli oleh anak buah Sinleen... Sampai hati diorang buat anak patung Sinleen jadi begitu... Nak Sinleen jahit kembali nampaknya tak kot sbb benang untuk jahit teddy ini kena pakai benang lain...

Korang lihat laaa apa yg dah jadi... huhuhu...


*** Nanti Sinleen anto masuk ICU eh... wat sementara ini terpaksa simpan lam plastik..
Sob... Sob.. Sob....

Mode : Touchingggg

*******

No comments: