Tuesday, May 24, 2011

Ku Cuba~

~Assalamualaikum wbt~

Sesungguhnya Fina dalam mood MALAS... hahahhahaaa... Boleh tak macam tu.. erkk... Apapun dalam hati ada TAMAN... Tak tahu laa taman tu penuh ngan bunga-bunga yang mekar berkembang or bunga plastik.. hehehee... Susah gak laaa nak pastikan tapi fikir dan teliti balik 2-2 bunga ini ada gak kebaikkan dan keburukkan juga... Masing-masing ada keistimewa yang tersendiri... Amboii dalam sungguh mukadimah hari ini dan cukup lain dari yang lain...

Cerita FINA~ Cinta, Kasih & Sayang...
SUKA & DUKA menjadi asam garam kehidupan Fina pada hari ini dan hari-hari yang akan Fina tempohi.. Sukar sebenarnya untuk menghadapi sendiri tanpa dari insan yang Fina harapkan sepenuhnya dari DIRINYA... Sayang & Cinta yang berada dilubuk hati Fina semakin hari semakin mula hilang warna pelanginya... Apa yang wat Fina tertanya mengapa begitu kejap ianya tak berseri sedangkan ianya baru bermula 2bulan pertama kami bersama... Dugaan sungguhkan.. Ianya betul2 wat Fina terdiam sebentar dan kembali berfikir tentang kesilapan yang pernah Fina lakukan sebelum ini... Sukar nak berkata-kata sekarang ini... Apapun selagi Fina mamou bertahan dan hadapi insyallah akan Fina pertahankan hubungan ini hingga akhir hayat Fina... Moga Allahswt akan melindungi Fina dan sentiasa mengeratkan hubungan kami... Amin...

Cerita Kemarin... ~SENDIRIAN~
22hb Mei 2011 baru-baru ini Fina wat kerja gilo sendiri... Ahaks... Sebenarnya Fina adalah ajak sahabat Fina temankan tengok movie citer kat bawah tu kat CATHAY CINEPLEXES - CINELEISURE DAMANSARA, PETALING JAYA... Hari sebelum tgk wayang Fina col lah dia untuk mendapat jawapan dia kata 'ON' jer tapi yang sedih dalam kata lain Touchingnya dia last minute takmo temankan Fina menonton dengan alasan dia takde MOOD... Fina rasa terkilan nye sebab dia bagitahu dah lewatkan.... Fina cubalah cari geng yang leh temankan Fina tapi takde sorangpun free time tu... uwaaa... Dengan hati separuh nak pergi separuh xnak pergi menonton tekan minyak jugaklah ke ctu... Akhirnya ngan selambanya Fina menonton seorang diri... Syok gak layan movie ini, 3D lagi kau... Jangan jelos mak nyah... hahahahaaaa..... Dah memang FAV Fina citer ni... Sanggup larrr layan seseorang janji Fina happy....


*** BAIK KORANG TGK... RUGIIII....***

No comments: