Wednesday, May 11, 2011

Citra hari ku.....

~assalamualaikum wbt~

Salam kembali terjah... Maaf kerna semlm seharian Sinleen tak update apa2 pun dalam blog ini.. Terus terang ada perkara yang wat Sinleen sedih semalam... Touching giler okiey... Luka yang sedia ada pun tak habis dirawat ditambahkan perkara semalam berlaku... Sedih gak laa apa yang Sinleen harapkan dari seorang sahabat yang boleh memahami diri kita jadi sebaliknya.. Kenapalah perlu ada sikap sahabat begitu... Beratkah tanggungjawap sahabat yang sedia menjadi seorang pendengar yang baik tanpa melibatkan perasaan diri sendiri.. Sinleen rasa susah kot dan berat sangat sampaikan tak mampu menanggung... Ke sebab Sinleen ini seorang yang terlalu suka bercerita dan berkongsi dengan segala cerita Sinleen..??? ~utk sementara waktu ini Sinleen biarkan dahulu masalah ini.. Sinleen rasa perlu ruang sendiri... ~

Story ke-2.. 'Alif' dah berada di cni... Tadi kami baru jer keluar bersama menonton sama citer 'THOR'... Best sgt2 Sinleen suka n happy sangat... Kami tak dinner just watching movie jer... Apapun Sinleen ucapkan terima kasih pada 'Alif' sebab suka membawa Sinleen keluar menonton movie walaupun tau 'Alif' penat memandu sepanjang harian.... Sinleen sayang 'Alif' dan 'Alif' tetap bermain disetiap ruang mata dan fikiran Sinleen... Untuk movie 'THOR' ni Sinleen bagi 5 star... Memang syokkkk!!! Rugi kalo korang tak gi menanton... heheheheeee


## ' Keredhaan Allah swt terletak pada keredhaan ibubapa manakala kemurkaan Allah swt terletak pada kemurkaan ibubapa.. '(At-Tirmizi)

~Renungan bersama~

***********

2 comments:

en solo said...

nak kena tengok THOR ni...
tgk trailer macam best je...

SiNLeEn said...

mmg best sgt2... Sinleen siap download lagi dr internet nak tgk 2nd timeee.... hehehe