Wednesday, May 11, 2011

arghhhhhhh......... Tekanan Jiwa~



~Assalamualaikum wbt~

Salam hari rabu sudah... maknanya seminggu jer lagi Sinleen akan berholiday... Tapi apa yang buat tekanan hari ini adalah sebab gaji Sinleen tak keluar lagi.... Hari ini dah 11hb sudah... huhuhuhu..... Itu punca pertama menyebab Sinleen tekanan... Sebab ke-2 adalah perempuan kat sebelah Sinleen wat Sinleen benggang tahap gaban... Huhuhu ada ke dier suruh Sinleen lipat kad wedding adik dier... Choiiiiii... Tahulaaa dier adik bos tapi tak akan lah waktu2 kerja mcm gini suruh wat benda yang tak sepatutmya... Tu wat panaz hati, bukan dier tak nampak yang Sinleen dok sibuk wat sijil2 sah selamat digunakan.... Mujurlah tahap kesedaran dan kesabaran masih berbaki lagi... Dengan nada lembut Sinleen nyatakan bahawanya Sinleen ada kerja yang perlu dipersiapkan dan selepas tu Sinleen zipppp mulut wat kerja... Sabarrr jer lahhh....




Disebabkan Sinleen dh panazz hati, lunch hour Sinleen gi gedung teddy bear... Kebetulan sahabat Sinleen ini nak cari ANGRY Bird ini... So apa lagi mengabiskan masa lar kat citu... Harga dia 1 rm4.. Kalo korang nak beli leh tempah kat Sinleen... Harga tu belom masuk penghantaran k.. hehehe... Xde kejo Sinleen ini... Mengarut jo kejonya....





Layanzzz...

************************

No comments: