Friday, April 8, 2011

Tenangkan Tekanan.... Zasz..


Assalammualaikum....

Salam hari Jumaat wat teman yang sering kemari ahaksszz.... Hari ini pagi Sinleen hantar pakwe tersayang ke Workshop untuk repair hok yang langgar lari tu.. Sedih sebenarnya Sinleen tak tau siapa punya kerja yang melanggar 443 Sinleen.. Kalau tahu dah tentu Sinleen akan minta ganti rugi kos baik pulih 443 + baik pulih hati yang bengkak ini.... :( Dalam sibuk-sibuk Sinleen selesaikan kerja yang sedia ada banyak ini, Sinleen dok laa gatai tangan buka Face book jap tertiba nampak lah pic ni... Apa lagi lah layanzzz jap... Dalam dok layanzz bibir Sinleen tersenyum lebar nak ketawa Bos Wong ada depan mata... Karang tak pasal2 dok tanya Sinleen lak... So Sinleen download pic ni untuk berkongsi sama ngan korang semua...

Dalam kata lain... "Sharing is Caring"



~LAWAK HILANGKAN NGANTUK~

CIUM ISTERI

Pada suatu pagi, bertanya Si Isteri kepada Si Suami......

<ISTERI>
Abang tengok jiran kita yang baru pindah tu..?

<SUAMI>
Kenapa?

<ISTERI>
Setiap pagi sebelu pergi kerja, Suami dia akan cium isterinya. Bila pulang kerja lak, dia akan berikan isterinya sekuntum bunga mawar. Loving betullah meraka tu. Kenapa abang tak buat macam tu?

<SUAMI>
Nak mampus.... Mana abang kenal isteri dia..?


Senyum2 lah eh... Sinleen dah habis senyum...

*******************

No comments: