Wednesday, April 6, 2011

Penatttt....

Assalammualaikum....

Syukur alhamdullillah hari ini Sinleen masih bernafas lagi mujur laaa... Kalau dah sampai waktu Sinleen pergipun apa salahnyakan.... (Astagfirullah....) Apalah yang Sinleen mengarutkan benda macam ini... Ahaksss.... Sebenarnya hari ini hari yang cukup penat dengan berbagai issu yang timbul hari ini... Hanya Tuhan jer yang tahu apa yang bermain di fikiran dan perasaan Sinleen ketika ini... Ingin jer Sinleen menjerit lepaskan segala yang bersarang... uwaaaa.......

443 - Macam tu gak sebab masalah kewangan bulan ini merosot dan insyallah esok kot kalau ada bantuan dari sahabat Sinleen ini sudi membantu... Hanya dia jer memahami masalah Sinleen skg..!! Terima Kasih sahabat... (DUNIA N AKHIRAT....)

Kerjaya - ( SUX ) beban kerja bertambah hari ini... Bermacam yang Sinleen kena buat... Dengan PLKN service imatec lagi... Dengan next week Event NPL lagi... Dengan report tak leh nak siap (sbb bila baru nak hadap report ini ada lak org lain suh wat keja lain...) ~_~

Kekasih - Entahlah susah nak tahu apa yang berlaku kat sana... Jarak kami yang terpisah 600km sukar Sinleen nak tahu apa yang dia rasakan... Apa agaknya perasaan dia ketika ini...

Sekeliling - Banyak laaa kisah ungkit mengukit, salah menyalah... Ben ini... Ben itu... arrrggghhhh!!! Semua ini ada terkumpul dalam kepala otak Sinleen.....

Penutup : apa yang Sinleen buat mengeluh dan berduka cita jer laaa...
...BERSABAR & BERSERAH...

**************

No comments: