Tuesday, April 5, 2011

Pakwe ku Dilanggar Lari... huhuhu

assalammualaikum...

Nie pic Jumaat Lepas....
Tension tahap gaban... ahakssss..... Memang tension siot bila pakwe dah dilanggar pastu lari... Menangis Sinleen malam tadi bila terkenang balik... uwaaaaa..... Ni pun Sinleen tinggal nyawa-nyawa ikan sebab kos kewangan Sinleen lari giler2... Siapalah sudi membantu Sinleen... Sebak dada ini... Dugaan datang lagi baru nak reda sikit kepala pewninkk Sinleen ini... Tapi syukur alhamdullillah masuk malam tadi dah 2 malam berturut2 kepala ini tak wat hal tapi ada perkara lain lak yang berlaku.. Dah 2 malam Sinleen tak sakit kepala digantikan pulak Sinleen tido kepanasan sampai Sinleen berpeluh2... Padahal malam pertama tu hujan turut lebat giler boleh berpeluh.. Pelik tapi inilah kebenarannya...

My Luvv 443
Sambung balik tentang 443 ini... Begini ceritanya semalam masa nak balik macam kebiasaan lar Sinleen akan menuju tempat yang selalu Sinleen parking Boy Friend Sinleen yang satu ni bersama Ah Ling.. Kami singgah jap kat kedai mamak tu sebab Ah Ling nak beli topup, sedang dok menunggu Ah Ling membeli Sinleen pandang larr kekasih hati yg satu tu... Sekali pandang biasa, 2 kali pandang Sinleen baru perasaan bahawa kekasih hati Sinleen dah kena rogol... Uwaaaa... Terus tanya kat kuanter mamak tu ada kenderaan lain yang langgar kereta Sinleen ke..? Boleh lak mamak tu kata tak tau... Waduh pedih sungguh hati ini... Teruk siot sampai meleleh air mata Sinleen malam tadi bila terkenang....... Siap menyumpah giler2 pada orang melanggar kekasih hati Sinleen... SUX.......

Doaku wat pelanggar lari....

Lari laaa ko sesuka hati ko... Semoga suatu hari nanti ko tak boleh berlari lagi... hahahaha... Niat tak baik tul Sinleen ini kan... (Hati bengkak sgt...)

*********

No comments: