Monday, April 4, 2011

No Komen... Tapi Komen Gakk!!!

Assalammualaikum... Dihari ISNIN....

Tajuk yang menarik... hehehehehe.. Sebenarnya Sinleen nak sangat Komen kat Status seseorang ini yang post di FACEBOOK yang membuat hati seseorg ini TOUCHING sesangat... Hahahaha... Apapun itu hak dia untuk menyatakan begitu.. Cerita sebenar belum lagi dia mengetahui, mudah-mudahan belum terlambat untuk memohon kemaafan... Yang bestkan ada gak hamba Allahswt ini pun tak tahu menahu cerita sebenar apa yang berlaku menceritakan perihal orang lain.. Sinleen tak nak lah komen lelebih nanti bila komen lebih jatuh kepada ketidak kebenaran pula... Apa yang berlaku bukan kehendakan diri sendiri tetapi atas sikap dan hasutan dari golongan Syaitan ini menjadikan golongan manusia berbalah sesama sendiri.. Moga mereka ini punya kesempatan untuk memohon keampunan kepada tuan punya badan dan pada ALLAH swt... Mudah-mudahan... Amin...

Cerita haku...

Penat utk 2-3 minggu ini bermacam hal yang berlaku dan terjadi.. apapun semuanya telah berlaku yang pasti hari ini Sinleen masih meneruskan perjalanan baru & dengan cerita belum pasti... Cinta yang baru kenal tak beberapa minggu dengan penuh dugaan penuh halangan dan sewaktu dengannya... Bagi pihak keluarga Sinleen alhamdullillah tidak bantahan walaupun Kak Ct dan Abang Andak berbunyikk ketidak puas hati dengan sikap Sinleen yang berubah hati... Apapun kalau dipaksakan juga untuk menyintai dan menyayangi diri-nya hanya sesuatu sikap kepuraan dari dalam hati dan sikap Sinleen.. Dengan Cinta Baru pula sukar sebenarnya Sinleen nak bercerita kerna ada sesuatu perasaan yang Sinleen ingin tahu... Tentang Keluarganya... Ianye tentang Keluarganye yang masih Sinleen belum kenal antara mereka.. Dari apa yang pernah Alif (Sinleen bg panggilan pada Cinta baru ini erk.. BUKAN NAMA SEBENAR) ceritakan dia adalah anak bongsu dari 4 org adik beradik... Kata Alif lagi, dia adalah satu-satu nya putera dalam family tu... Apapun Sinleen teringin benar untuk mengenali keluarga Alif.... Mudah-mudahan Tuhan memberikan haku kesempatan ini amin...

Menghitung hariiiii..... Menanti kepulang Alif dari menjalankan tugas... Lagi 7 hari lagi...
Semoga Alif dalam keadaan Sihat Alhamdulillah...




No comments: