Monday, April 11, 2011

Hujung Mingguuu.....

Assalammualaikum.....

Syukur Alamdullillah hari ini hari isnin dan Syukur keatas ilahi Sinleen masih sihat untuk berkongsi cerita dengan kalian.. Cerita yang Sinleen nak berkongsi tentang xtvt Sinleen hujung minggu... Seronok gak kan sekali sakala kita bercerita tentang apa yang kita buat hehehe... Jumaat lepas anto Pakwe ke Workshop... Hari Sabtu dah bawak balik itupun petang dalam kul 4lebih kereta siap... Happi bila tgk Pakwe dah sihat tapi sakit hati sebab duit melayang tanpa tahu empunya diri yang melanggar pakwe ku itu... Bengkak hati ini....

Nilah satu2 Pakwe yang sering Sinleen bawak dier jejalan... luvv u 443.. ;)


Pic ini lak malam minggu... Pic dalam kedai bunga area China Town dalam kata lain Petaling Street.. Sempat gak lah pusing2 dalam kedai bunga ini.. Macam2 ada... Sinleen benar2 teruja... :)
Selepas puas jelajah kedai bunga dengan niat asal Sinleen nak ke Petaling Street ini pas jer kuar dari kedai pintu bunga Sinleen terus menuju ke kedai DVD yang menjual DVD Korean Original k.. Tak main lah cetak rompak... Sinleen buy 2 DVD : 1st MY Fair Lady n 2nd Coffee Prince... 1st Movie Sinleen dah layan habis tido sampai kul 8pg pastu sambung kul 1 lebih...
Apapun Sinleen nak bgtahu citer ini mmg best... I loike..

************

No comments: