Monday, March 14, 2011

Full House

Asslammualaikum...

XTVT semalam.... Ini dia aktiviti yang tak Sinleen plan... Otak giler + Mood yg menggong... hehehe.. Malam Sabtu minggu org lain dok kuar Sinleen lak Menghadap dvd ini Start Jam 12 lebih Sampai larrr kul 0500 am tu pong 2 DVD jer yang leh layanzz.. Ambik ko... Mujur xde aktiviti yang berat perlu Sinleen wat.. Hehehehe...

Pagi ahad minggu lak Baba kejutkan Sinleen ajak ke pasar tani kat area Sungai Buluh... Disebabkan tanda kasi tak terhingga Sinleen kerahkan tenaga untuk memenuhi permintaan yang tersayang... Habis jer menghabiskan duit utk keperluan harian Mak ajak beli bunga kertas sekitar Sungai Buluh... Ahakssszzz... Masak larrr... Mujurlah Sinleen tak makan makanan berat pagi tadi kalo tidak dah tentu mode sleepy... huhu... Selesai baham bunga dalam 5-6 pasu gak larr habis penuh lam kereta Sinleen... Tiba di rumah jam 11.40 am...


Niat nak mandi pastu sambung ZzZzZz... Selesai jer mandi Sinleen rasa sedar bugarrr... Niat ZzZzZ bertukar kepada niat membaham DVD lak... Layanz terus sambungan citer Full House... Sampai tak sedarkan diri... Hehehehe... Jam 17.43 pm baru sedar diri ini laparzzz giler.. huhuhu.. dengan selambarnyer Sinleen makan apa yang ada.... hehehehe....


<<>>

Hapi ending....

No comments: