Tuesday, March 15, 2011

Bukan Tak Mahu..........

Assalammualaikum....

Lama menyepi... Bukan kehendak hati tapi inilah keperluan ehehehehe... Bukan tak sayang tapi untuk kebaikkan hati n perasaan ini... Kalo diri sendiri tak jaga n tak sayang diri sendiri siapa lagi nak jaga... Macam yg sedang Sinleen lakukan sekarang ini... Masa dan keadaan jer yang tak mengizinkan Sinleen menaip dan berkongsi cerita Sinleen ngan kekawan semua... Windu sebenarnya Sinleen nak update story tapi bukan semua yang berlaku dalam hidup Sinleen harus dikongsikan... Apapun yang telah terjadi Sinleen sedang menerima dengan hati redha dan seikhlas mungkin untuk hadapi... heheheheee........... Apa saja yang Sinleen mengarut ini...

Ini dia membership Fitness 1st Sinleen... Ahakszzz....


Macam Sinleen katakan 'Kalau diri sendiri tak jaga kesihatan sendiri siapa lagi nak jaga...' Inilah aktiviti disebelah petang selepas habis berkerja... Memula tu berat gak lah kaki tangan Sinleen ini nak xbersenaman... Bila dah masuk 2minggu, alhamdullillah takde lagi paksa kaki n tangan... Maklumlah segala perubahan perlu mengambil masa sikit untuk menjadi biasa...

Terus terang Sinleen katakan yang Sinleen rasa gembira keadaan sekarang... Syukur alhamdullillah... Tuhan saja yang tahu perasaan Sinleen bila berada di Fitness 1st tu... Mari laaa kita reramai menjaga kesihatan tubuh badan kita sebelum terlewat... hehehe

pesanan dari SILEEN... ahakzzzz...........

No comments: