Friday, December 3, 2010

Besday BOY

Salam December 2010

Hahaha sudah 03rd December baru nak updatekan... Awal bulan ini ada cerita baik punya.. Dalam 2-3 hari ini adalah cerita menarik tambah tolak bahagi darab akhirnya ini hasil nyer... Nak story semua tak leh gak sebab mood belum ada.. hehehe... Kira Sinleen cerita yang terbaru udah laa eh... hukhukhuk

1st Story - hari ini Sinleen seronok sangat sbb tinggal beberapa jam sahaja Sinleen akan berjumpa baba setelah 46hari baba berada disana.. Windu sesangat hehehe... Macam budak kecikkan? Apapun Sinleen bersyukur sangat bahawa Baba berada keadaan sihat walaupun adakalanya batuk disana... Yang akan menjemput Baba di KLIA pagi nanti insyallah yang beria-ia nak menjemput Baba Abang Ngah, Abg Andak dan Daud (sebagai transpot).. Hati ini memang tak sabar sgt nak jupe baba... Kalau ikutkan plan mula2 memang Sinleen sendiri yang nak jemput baba bersama Chubby tapi disebab Sinleen dapat arahan BBM dari Bos kena lapor diri di padang Mapaac, Petaling Jaya, Selangor pada pada 04hb December ini terpaksa batalkan niat ini... huhuhu...

2nd Story lak - Semalam 02nd December 2010, ulang tahun kelahiran En. Mohammad Azzuddin Bin Abdul Kadir yang ke 32tahun... Sudah berusia orang tua ni hehehe... Jangan berkecil hati erk.. Apapun usia anda saya tetap CINTA & SAYANG pada awak... Waaaahhhhhh ayat power tapi itulah hakikatnya dan kenyataannya tak laripun... Sempena Hari Jadinya kami dinner bersama-sama... Wahhhh best sgt dinner ngan Chubby tau... Kalo tak caya cuba korang makan sekali dengan dia kompom korang tau kenapa.... ;)


Hah! Nampak tak coklat kat atas tu, tempahan khas wat untuk Abang tersayang... Yang menariknyer coklat tu di tempah di salah seorang sahabat Abg Chubby iaitu ecahcute.. Cik Abang Chubby ini sanggup bawak balik coklat ini semata-mata nak makan sorang (dalam kata lain dia rasa tak cukup sebab opis dia ramai org hehehe)... Apapun asalkan Chubby hapi n suka itu dah buat Sinleen rasa turut hapi juga.. Apapun enjoy k dengan pic dibawah.... Sinleen nak cau dah...







No comments: