Thursday, November 18, 2010

Salam Aidil Adha......

Salam wt teman dan pembaca yang sedia menunggu menanti kabaran cerita dari sinleen...
Lama sangat Sinleen tak update blog ni.. Entahlah mungkin kesibukkan Sinleen wat masa terhad... Dalam tempoh yang menyepi ini Sinleen sibuk membahagikan masa dengan mak, family dan Chubby... Dengan dihati ini merindui baba yang jauh dimata... Yang nak pk kesibukkan kerja lagi dengan perniagaan kecil-kecilan lagi... huuuuh... tak terkejar rasanyer... Apapun hari ini Sinleen cuba untuk mengambil masa tu update story yg tak seberapa ini.. Terang2 sinleen nyatakan bahawa Sinleen benar-benar windu bangat ngan baba... 1st time raya tanpa baba rasa mcm tak raya ( bukan mcm dh tapi takde rasa raya pong).. Semlm takde kemana2 pong... Duduk dirumah sambil menanti adik beradik pulang... Yang tak pulang dihari raya aidil adha ni abg ngan ngan adik azie (Diorg ni mmg selalu gitu alasan keja)... Yang sedeynye malam raya Sinleen cuba menghubungi Baba tetapi Sinleen tak dapat berckp...



** Apapun SALAM AIDILADHA wat teman sekalian....
_

_

_

TAMAT SUDAH....

No comments: