Wednesday, July 14, 2010

Kampung Baru Lagi...

assalammualaikum.....
Outtinggggg Lagi..... (LOKASI - Nasi Lemak Kg Baru..)
Seperti kebiasaan selalu selasa malam Sinleen ngan Chubby akan jejalan cari makan... Macam manalah Sinleen nak kurangkan berat badan yg sedang over 2-3kg.... Apapun Sinleen hapi sesangat sbb bila berada disisi Chubby, Sinleen rasa happpyyyyy sgt.... Entahlah sejak menjak ni Sinleen jadi manja lebih lak ngan Chubby... hahahhaha.... Nasib Chubby okey jew layan kerenah Sinleen yg over ngada.... Kerna sikap Chubby mcm tulah Sinleen tambah sayang kat dia... Susah tau nak dapat bf mcm Chubby ni... Dah cute...( Cute kerrr...?? ) Baik hati lak tue....

Ni pic baru nak start makan... tgk tu langsung tak pandang Sinleen....
Apa yang wat Sinleen suka sesangat pada Chubby ni adalah..........
Sinleen gemar melihat Chubby makan... Seronok sangat... Bagi mereka yang belum mengenal siapa Chubby ini, silalah cuba mengenal dirinya.... Korang akan rasa tak jemu ngan dia... Malah tentu korang jelos coz Chubby pilih Sinleen sebagai teman istimewa dia, bukan korang.... hahahhaa.......

Yang ni lak pic sedang menjamu selera....
Sejak FiFA 2010 ni dah habis penghujungnya, dunia Sinleen agak rasa bosan gak... Mujurlah Chubby pandai aturkan xtvt kami.... Kalo dakkkk tak tahu lah bagaimana dunia Sinleen... Tentu bosan gilerkan.... hmmmm

Pic ni lak diambik selepas Chubby tapau lagi 5 bungkus Nasi Lemak...
Tempat ni 2nd time kami makan disini... 1st time kami makan tahun lepas bukan disember.... Hah... Siap tapau balik lagi... Tapi tapau ni bukan untuk Sinleen mahupun Chubby tapi bekalan untuk Mama, baba Sinleen dan jugak adik Chubby.... Sajer wat gempak..... hahahhaaha......
END ~~ Leen Sham

No comments: