Wednesday, July 7, 2010

Ceritaku Buat Kalian...

Assalammualaikum......
Hmmmm... terlalu lama rasanya Sinleen tak update blog ini... Bukan masa yg mencemburui waktu kelapangan Sinleen tetapi Sinleen sendiri takde mood untuk berkongsi cerita tentang apa yang Sinleen alami dan rasai... Berbagai perasaan yang Sinleen rasai bila bercinta, berkasih sayang dengan insan bernama 'MOHAMMAD AZZUDDIN'....
1st Story
Ni pic tiket wayang baru yang bebaru Sinleen outing bersama chubby... Selepas keluar bersama ngan kak iena sahabat baik chubby... Ni website http://surirumahjiwang.blogspot.com/ - kak iena.. Sejak Sinleen mengenali kak iena, sedikit sebanyak Sinleen rasa terbanyak istimewanyer dia... Sinleen n kak iena ini banyak persamaan... Minat kami saya iaitu membaca novel... Walaupun hari pertama kami outting Sinleen tak banyak bercerita berbanding kak iena n chubby... Mungkin keserasian antara Sinleen ngan kak iena belum nampak lagi... Apa-apapun Sinleen hapi sangat dapat mengenali kak iena harap kita leh keluar ber2 jew tanpa chubby lak hehehe.... Luv u kak iena... :D
(Tiket Movie - Knight And Day)

2nd Story
Minggu lepas ada peristiwa yang telah wat Sinleen terluka dan rajuk Sinleen selama 3 hari tanpa pujukkan mahupun kata maaf dari Chubby... Terluka ngan kata-kata yang tak sepatutnya Chubby ungkapkan pada Sinleen... Selepas peristiwa itu, terus terang Sinleen katakan yang Sinleen rasa TAWAR... Selama ini Sinleen tak pernah ambil tahu atau ambil peduli dengan apa yang Chubby buat selama ini.. Tapi mengapa Chubby menyatakan Sinleen ingin control hidup dia..?? Sedihkan org yang kita sayang n kasih menuduh kita begitu... Lama juga Sinleen tak bercakap ngan Chubby, rasanya 2hari lebih... Itupun 3hari sebelum Sinleen, Chubby n Kak iena keluar bersama... Kalo tidak dah tentu Sinleen tak bercakap banyak ngan Chubby...
"Luka dari tikaman dari pisau, kita dapat melihat parut lukanya... Tetapi luka dihati mana mampu kita melihat parutnya... "

Ini adalah kad edit ( Kad yg Sinleen beli di kedai n Sinleen edit didalam kad tu)... Kad ini Sinleen kirimkan pada Chubby... Sebelum ini Sinleen ada kirimkan kad pada Chubby 100% kad beli tanpa edit... Tanda kasih n tanda sayang Sinleen pada chubby takpernah berkurangan....

P/s:- Harga kos penghantaran pos telah dinaikkan 2 x ganda... So stem pun kena 2 x ganda... hehehe.....

No comments: