Wednesday, May 26, 2010

Kembali Keletihan...

Syukur alhamdullillah......

Semuanye berjalan lancar seperti yang telah ditetapkan.. Walaupun keadaan Sinleen yang baru sahaja sembuh tetap mampu meneruskan tanggung jawap yang telah diberikan... Syukur takde masalah yang timbul, Sinleen bersyukur sangat2 walau badan ni letih tetap wokey.....

Dan Parez n Sinleen..

Siapa Dan Parez ni?? Dialah dahlah International Marshall yang diupah dari untuk menjayakan International Super Seven Championship yang baru2 ini berlansgung di padang Timur Petaling Jaya berhadapan Amcorp Mall... Sinleen gembira sangat dapat berjumpa kembali dengan Dan Parez dapat share cerita ngan nyeeee.... Sebelum Dan Parez kembali ke LA, Sinleen ada buat perjanjian ngan Dan Parez yang Sinleen akan ke tempatnye suatu hari nanti... Hmm... Harapan Sinleen memang mengunung ingin ke sana.... Cuma Sinleen belum ada kesempatan untuk kesana.... Mudah-mudahan suatu hari nanti Sinleen akan ke sana jua.... Maybe untuk honeymoon.. Siapa tahu dan tak siapa sangka kan... hehehehe...

Bab II ~ CINTA KU.....

Dalam bab ini mengenali cerita cinta kasih Sinleen... hmm... Hubungan Sinleen ngan Chubby ada pasang surut... Kali ini cerita tentang Sinleen berFIRASAT tentang hubungan Chubby dengan xgf dia... Entah mengapa firasat Sinleen ini ada kebenaran sejak menjak ini... Apa yang Sinleen rasa semua ternyata ada benarnya...

Bermula episod tegang ~ hubungan Sinleen ngan Chubby kembali rengang, sejak ada 1 permintaan Sinleen Chubby tak tunaikan... Sinleen minta benda yang Chubby boleh buat tetapi Chubby enggan melakukannya dan akhirnya Sinleen menyatakan Chubby melebihkan xgf dia dari Sinleen... Kalo ikutkan apa yang Sinleen katakan memang ada kebenarannye... 1st Chubby boleh berhubung ngan xgf dia melalui VIDEO CALL N VIDEO CAM (chatting on9) sesama mereka berdua... Sinleen hanya meminta Chubby mms gambar nye Malam hari tapi Chubby enggan memberinye... hmm... rasa kecewa tu timbul sesangat dalam hati ini.... Sehingga hari ini kami jarang bercakap n bersms sejak peristiwa itu... Chubby pulapun begitu tetap ngan keegoan seorang lelaki... Tak mahu mengalah kerna bagi dirinya, dia tak melakukan apa-apapun kesilapan dan bagi dirinya Sinleen yang memulakan perbalahan ini so untuk apa dia memujuk... Memang Sinleen yang memulakan tetapi setelah permintaan Sinleen, Chubby tak tunaikan... Hanya sekeping gambar kami tak bertanya kabar masing2....

Apa agaknya nasihat korang erk dengan apa yang berlaku..???

No comments: