Monday, March 8, 2010

KeNaNGaN DaLaM KeHiDuPan DuLu n SeKaRaNg..

Citer Movie yang Sinleen tgk ngan Chubby....
"solomon kane"

Sedang berehat sambil mendengar Chubby ceramah... hikhikhik


Together 4 ever..... :D

Salam wat teman yang Sinleen sayang... hehehhe... Cerita untuk kali ini lain dari lain apapun sinleen rasa bersyukur sesangat walaupun dalam keadaan tak berapa sihat sinleen masih lagi mampu pergi ke pejabat dan masih larat lagi updatekan kenangan yang menjadikan memorie dan sejarah buat sinleen...

1st sekali story ini berkenaan kekawan sekolah sinleen... hmmmm.. sinleen gembira sesangat dalam minggu ini, sebab sinleen dapat balik berhubung dengan kekawan sekolah sinleen dulu kali... 10tahun lamanye sinleen lost contact dengan diorang... Salah sinleen sebab masa habis jew belajar sinleen n family terus berpindah ke Kuala Lumpur.. Masa tu sinleen takde handphone untuk hubungi mereka.. Nak menulis surat lak kurang berminat.. hehehe.. Tapi alhamdullih sekarang sinleen dah dapat alik berhubung ngan mereka... Apa-apapun Sinleen amat merindui mereka... :(

2nd story bercerita tentang outing semalam dengan chubby... Peristiwa yang sedikit mencuri hati sinleen ngan gelagat chubby bila ternampak xgf dia... hehhehe.. Sebelum sinleen n chubby menonton movie jam 2.30petang di TGV one utama, kami jejalan sambil window shopping kat area ctu tak sangka lak chubby leh ternampak xgf dia (sedang berdiri dengan 2-3 orang gadis cina... Mula-mula sinleen terasa hati gak ngan chubby sebab chubby terlalu excited melihat xgf dia... Sampaikan chubby berpusing 2-3 kali ditempat xgf dia berdiri... Sinleen ada mencadangkan pada chubby agar bertegur sapa ngan xgf dia untuk bertanya kabar antara mereka (walaupun pada hakikatnye sinleen akan terasa hati sikit larr nanti..). Ternyata chubby tak bertegur sapa dengan xgf dia, sinleen tak tahu mengapa chubby tak bertegur sapa adakah kehadiran sinleen bersamanya membuat chubby tak selesa... Apapun sinleen tak pernah melarang pergaulan chubby dengan mana-mana gadis yang dia berkawan asalkan dia tahu batasan hubungan mereka... Disebab peristiwa itu sinleen dapat gak melihat gambar album chubby dari zaman kanak-kanak hingga zaman tamat pengajian dia... Memang best sangat melihat gambar chubby time tuh....

Buat abang tersayang : Sinleen terasa bahagia berada disisi mu... Moga hubungan kita akan berkekalan.... AMIN...

2 comments:

i'm shin... i'm inesen said...

aishh... kalo shin la.. nak bagi kapel shin betego sapa ngan 'kawan' dia.. biarlah masa shin xde... xleh handle ler perasaan jeles.. huhu

*sgt kuat jeles

SiNLeEn said...

bagi sinleen lak tak kisah asalkan dia tak curang belakang sinleen.. :)