Tuesday, February 23, 2010

Apa Perasaan Korang...??

Assalammualaikum...
Sebelum Sinleen meneruskan coretan ini, Sinleen ingin memohon jutaan kemaafan dari kekawan sebab lama benar tak update blog ini... macam pernah Sinleen katakan sebelum ini Sinleen takde waktu dan ada kesukaran yang tak dapat Sinleen atasi... hehehhe...


Selamat Tahun Baru Cina pada kekawan semua... hehehhe masih tak terlewatkan untuk Sinleen mengucapkan.. hukhukhuk... :D
Berbalik tajuk utama diatas... Sinleen nak tanya pada korang semua lah,
apa agaknye perasaan korang bila BF or GF korang memuja gadis or Lelaki lain di belakang korang..??

Sinleen bagitahu la apa perasaan sinleen bila berkeadaan begitu memang terasa hati sangat2... Salah 1sebab BF Sinleen payah sangat nak memuji Sinleen tapi bila dapat taw dia memuji cantik, comel, cute dan lain2, hati mana tak terasa... Lagi-lagi bila siap berguau senda lagi... Kekadang Sinleen tertanya adakah BF Sinleen memang tak mempunyai rasa sayang, cinta, rindu dan kasih pada Sinleen... Seolah-olah Sinleen ini takde apa-apa yang istimewa pada dalam diri dia...

Hmm... Bagi korang apa erk..??


No comments: