Thursday, December 31, 2009

OuTTing LaGi Wit Chubby

Assalammualaikum....

Outting lagi dengan Chubby... hehhehe... Malam tadi punya movie... Sebenarnye Sinleen takde perancangan nak gi tengok movie citer ini sbb Chubby kata dia tak kisahpun apa citer asalkan jangan terlalu lewat sangat time movie tu.. Movie ini kali ke-2 Sinleen tengok dengan Chubby... Movie ini yang paling awal jam 8.45mlm - tiket movie ini Sinleen beli awal sehari sebab malas nak beli last minute....

Citer ini memang best giler... You all kena tengok... SYOK!!!

Chubby lambat jemput Sinleen, tak tau permulaan citer tu... Dah lambat jemput Sinleen kat umah jam 8.20mlm, sampai kat Cathay Damansara jam 9.00mlm sebab jam nak cari parking kereta.. Masuk panggung wayang dalam 9.05mlm... uhuhuhu... Dah tu tak sempat dah nak beli snack or minuman terus je masuk menonton.. Kesiankan..

Movie time 8.45mlm di damansara...

Minggu ini Sinleen ngan Chubby terpaksa luangkan masa pas kerja sebab 01hb Januari 2010 Sinleen kena keluar outstation kat Lenggong, Perak... Maknanye all weekend Sinleen kena bertugas disana, tak dapat sambut New Year ngan Chubby... uhuhu...

1 comment:

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ziarah ...salam kenal....bestkan leh tengok wayang denagn hubby....kalau best kena tengok nih....