Saturday, December 12, 2009

McM MaNa ErKK NaK HiLaNgKan RaSa RiNDu..??


Assalammualaikum... buat teman dan sahabat yang sering singgah blog ini... Walaupun ini jarang sekali update tapi insyallah kalau ada masa terluang akan sinleen cerita terbaru... Apa yang latest sekali minggu ini, adalah perasaan yang sedang sinleen alami skg... uhuhuhu... Rindu yang sedang menjalar di lubuk hati ini... Dalam minggu ini Chubby sibuk dengan beberapa program sehinggakan masa bercakap dan bermsg dengan sinleenpun terhad... Kekadang rasa geram je ngan Si Montel ini, sebab dia sengaja tak nak balas msg....

Korang ada idea tak macam mana kita nak hilangkan atau kurangkan perasaan rindu pada orang yang kita sayang....?? Sinleen dah cuba beberapa kali tapi tetap gak rindu bangat ngan Si Montel ini... Mungkin idea korang ini boleh membantu... Insyallah....

2 comments:

nursarah87 said...

erm, senang saja, keep urself busy! very2 busy, so takda la akan teringatkan sangat si montel kamu itu..haa, macam tulah..

SiNLeEn said...

itu laa.. dh buat busykan diri... tapi takleh gak still ingat kat dia..