Tuesday, December 29, 2009

Kepenatan... Kesibukan...

assalammualaikum.... buat teman, sahabat, pengujung semua yang masih sudi mengikuti story yang kejap ada kejap takde... Ribuan terima kasih wat semua... Minggu terakhir bulan Disember ini membuatkan Sinleen bertambah sibuk... Banyak kerja yang perlu Sinleen perlu selesaikan... Kekadang sampai terpaksa bawak balik kerja kat rumah... Sejak masuk je bulan Disember ini Sinleen dah rasa tekanan yang amat banyak..


Bayangkan kerja yang takde kena mengena Sinleen kena buat, kat opis ini takde opis boy.. Kerja-kerja pergi bank, bayar bil2, ambil barang, hantar barang dan banyak lagi lah yang Sinleen kena buat.. Bukan itu jee Isteri boss Sinleen tu mengambil kesempatan suruh Sinleen wat kerja dia yang takde kena mengenapun kena buat.. Kerja yang sedia adapun Sinleen tak terbuat nak kena cover semuanya... Dah staff opis kat cni ada 3orang je.. Seorang itu akuan larr, seorang tu bahagian e-perolahan + sales proshop (barangan Climbing Equipment) - dah ramai sangat yang bertukar ganti dan seorang lagi tu siapa lagi Sinleen lar...

Sinleen dah dapat rasakan bahawa kemungkinan besar Sinleen akan mencari pekerjaan baru, sebab Sinleen tak tahan kerja yang melambak... Tahun baru ini insyallah Sinleen akan apply peluang-peluang perkerjaan yang tak lambak giler ini... Buat sementara ini Sinleen hanya bertahan... hehehhe...



No comments: